Over ons

Over Blue24
Blue24 is leverancier van innovatieve en exclusieve accessoires voor mobiele elektronica, zoals iPhones, smartphones, iPads, tablets en Mac. Blue24 is een onmisbare schakel in de mobiele elektronica accessoires markt sinds 2005 en dankt hun leidende rol door vele competenties, waarvan exclusiviteit altijd voorop staat. Blue24 is uiterst selectief bij het opnemen van nieuwe merken om toe te voegen aan hun portfolio. Een nieuw merk moet voldoen aan de hoge normen die door Blue24 ingesteld zijn en moeten zich ook onderscheiden door het aanbieden van innovatieve, exclusieve, betrouwbare en functionele producten.

Blue24 heeft een uitgebreid assortiment van gerenommeerde internationale merken voor Nederland.

Onze visie: “Blue24 biedt de meest innovatieve en exclusieve mobiele elektronica accessoires in Nederland, België en Luxemburg. Blue24 streeft ernaar om de behoeften van de digitaal georiënteerde consument” te vervullen.

Strategie
Blue24 is kieskeurig met het opnemen van nieuwe merken en stelt hieraan hoge eisen. Een merk moet zich onderscheiden door innovatieve, exclusieve, betrouwbare en functionele producten aan te bieden. De uniek samengestelde portefeuille van diverse merken en producten is zeer aantrekkelijk gebleken onze klanten.

← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen