Disclaimer

Disclaimer

HOME / DISCLAIMER

Disclaimer

 

De op deze website getoonde informatie wordt door Blue24 met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Blue24 verstrekt door middel van deze website louter informatie over producten en diensten die door Blue24 worden aangeboden.

 

Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht. Blue24 aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. Blue24 aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van Blue24 opgenomen informatie en tarieven.

 

Hoewel Blue24 alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is Blue24 niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via het Internet verzonden worden. Verwijzingen naar sites die niet door Blue24 worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel Blue24 uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en/of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door Blue24 worden onderhouden wordt afgewezen.

← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen